O meni

Zdravo, ja sam Ivana, a ovo je blog Mali Iv & Slurporama. Živim u Beogradu sa svojom mini porodicom: narandžastim mačorom Njanjom i crno-belim mačorom Vinijem. 

Dan ne mogu da zamislim bez smeha, šolje čaja/kafe, dobre muzike i dizajna. Iako sam po struci industrijski dizajner, poslednjih godina radim kao grafički. Dekoracijom i stilizacijom prostora bavim se kada ugrabim vremena, dok su mi fotografija i baštovanstvo velike ljubavi. Vikende najradije provodim igrajući se novim začinima i receptima u kuhinji... Sve ove teme provlače se i kroz moje postove.

Ovu pisanu pustolovinu počela sam da pišem 2012. godine. Nekadašnji naziv bloga bio je Slurporama and Cutensils, međutim, to ''Mali Iv'' se toliko nametnulo, da sam odlučila da uz novo poglavlje ove pustolovine promenim i ime bloga...

Najčešće me možete naći kako švrljam Pinterestom i Instagramom, ponekad se javim i na Facebook stranici, dok dan ispunjavam muzikom via Last.fm i Deezer. Između godišnjih doba, tu sam sa društvom i pripremamo nove Гозбе. Moje kulinarske zabeleške možete pronaći na stranici kuvar.

Možete mi se javiti da pročavrljamo na adresi: slurporama@gmail.com