VIP update

May 10, 2013

Zaletela sam se sa ovim postom, sve se nekako nakupilo lepih novosti i onda kada sam otišla na preview samo sa fotografijama, šlogirah se i odlučih da ga podelim makar na dva dela. Jer rešila sam da mi postovi budu kraći.. zar se ne sećate.. mmm, još pre dva meseca! :) 

Ko me prati na instagramu, zna da sam tamo češće nego bilo gde drugde online i uglavnom su sve ove fotografije odatle, te mi je to opravdanje za lošiju rezoluciju. Hajde da krenem, ali bez ikakvog reda.

Još pre nego što su novi wallpaperi postali hit, ja sam rešila da ih upotrebim za vizit karte. Prve, blogovske! :) Jedva sam sačekala tih 15-ak minuta dok su se štampale, pa sam ih zgrabila čim su dotakle pult za mušterije u štampariji. Naravno, M je dobio prva dva primerka, te smo oboje s ponosom na licu izašli na ulicu i uputili se ka mamama i tatama kako bi i oni dobili svoje primerke. Neodoljive su, bolje nego što sam očekivala! I poznanici nikako nisu ravnodušni na njih.


Nekoliko dana kasnije, na prozoru sam, pripremam prostor za baštu, sapunica mi je i po licu, a Njanja mi se mota oko nogu. Plašim se, ispašću kroz prozor, a još ni muškatlu nisam zasadila.. Kad ono, zvoni mobilni, te skačem nespretno sa štoka, batrgam se preko sobe, Njanja trči za mnom, sapunica mi klizi niz ruke - ali ja se ipak javljam. 

Zove gđica Jelena, znate je, naša prva dama stand-upa, da mi kaže kako je kupila ELLE koji je baš tog dana izašao i kako je naišla na kolumnu o meni, tj. mom blogu. Ushićeno mi prolazi kroz glavu kako mi je, druga čuvena gđica Jelena sa Ko ne voli cipele, ne voli ni ljude, negde napisala da nikako ne propustim ovaj rođendanski broj! I tako ja, u radnoj odeći, s čupavom punđom na glavi, trčim kroz park do prve trafike da kupim ovaj posebni broj ELLE magazina i nađem stranicu na kojoj postoji neki tekst posvećen meni. Da, meni, bez grupnih izložbi, radionica i projekata, samo meni - Iv. Srećna sam, jer ovo je mali korak za obične ljude, ali veliki za mene, samu. Hvala ti Karakaš, zakon si! 


Sve se nekako izdešavalo u mesec dana. Lepe stvari, otvaranje nekih novih vrata, stvaranje novih poznanstava, a ponekih i uživo, van tastatura i virtuelnih zajednica. Jedne lepe nedelje sam imala tu čast da upoznam dve vrlo bitne i kreativne dame, Mariju sa Bubullina bloga i Ivu sa Iva did it. bloga. Uputismo se u vračarsku Priču, na priču i kaficu, uzbuđene, nasmejane, energične! 

Od obe dame sam dobila po poklonče, divno, najdivnije, da čuvam i nosim! A tom prilikom sam takođe dobila i ogrlicu i minđuše koju sam naručila Ivi nekoliko dana ranije. Šta da vam kažem, sem da se ljudi okreću, ne za mnom, neg' za ogrlicom! Masivna, ali ipak nežna i ženstvena. Iva, legenda - zna da pročita i najskrivenije želje. Baš onako kako sam je zamislila, ali još za trunku bolja. P.S. Njanja je već dohvatio minđuve sa percima!


Kao što rekoh, već zilion puta, proleće je moje doba i tada krećem u akciju. A to znači ban na GSP, pa duuuge šetnje po gradu, izlasci, provod, ledene verzije kafa i čajeva po najlepšim baštama kafića. Utoliko se pogodilo da je bend mog dragog izbacio treći studijski album, po imenu Cimet. I tako je Consecration krenuo da hara po gradovima i klubovima, i time sam otvorila sezonu clubbinga.

Consecration - Romantična Policija  {zato što je najbolji domaći bend na svetu} 

Mikseta sa promocije u klubu Laika / Slavimo, i ja sa Ivinom ogrlicom
M na delu u Božidarcu / Cover Cimeta je zaista posut cimetom!!!
Anathema Acoustic i ja, oh sreće!!! Ispunjenje snova - bez preterivanja! Naravno, preplakala sam čitav koncert iz sreće, uspela sam da dobijem autograme sa ♥, i jedno ''Hello, love'' sa sve tonskom samo za nas par.
Anathema - Thin Air  {zato što pogađaju pravo u srce} 

Mikseta sa tonske u Gun klubu / Autogram 

Valentino u Kasina klubu, M za bubnjem / ja za fotoaparatom, na štiklama, mašem, plešem, nazdravljam sa Alex

Valentino - Volim Te Još  {zato što je EX YU hit} 
Da! Ja, i kliše fotka iz wc-a, zato što mi se može! :) I zato što sam čitavo veče đuskala na 12cm visokim potpeticama! I imala sam perle, mašnu u kosi i kožnu jaknu, da teram inat fancy, voštanim cicama na rock svirci! 
Rudi i ja, to su srca dva. :)


Rudolph van Veen, na #VanVeenUp-u u školi kuvanja Il Primo / Predivan, presladak, prefin čovek! Vrlo spontan, kulturan i pričljiv, raspoložen za druženje! Sa svakim se pojedinačno upoznao, popričao, raspitao za interesovanja, zanimanje i sl. Ja sam pročavrljala s njim u vezi bloga, zahvalila sam mu se na ogromnoj inspiraciji i motivaciji, tutnula mu vizit karte s početka bloga, prevela mu ih na engleski i upoznala ga sa M i Tićom. M mu je pojasnio značenje reči Consecration i rastali smo se uz osmehe i zaključak, da kako god okreneš - kuvanje je delić svega, kao što je i muzika, dizajn i umetnost - delić kuvanja. 

I da, zaista je prijatan kao na TV-u, zaista propagira zdravu hranu, i sve to radi nekako iskreno. Hvala draga Vanja na pozivu i druženju! 
Delić sa jednog tajnog foto sešna, na kome su bile sjajne, poznate dame iz sveta bloga, sjajni makaruni, kao i porcelan! Coming soon! / Kada vam sestra radi u Moritz Eisu, onda imate mogućnost klopanja neograničenih količina najsavršenijeg sladoleda - kad god! Uz familiju - sve je ukusnije! 
Jes' da ne volim piva sa ukusom (dajte mi vina i tamnog točenog), ali u ženskom društvu sve može! Čak smo i lakove sasvim slučajno uklopile sa dve različite limenke. P.S. Ovo novo Lav pivo sa ukusom breskve i đumbira je njaaami!
Suknje! Bose noge, lepršave majice (i Ivina ogrlica), tenisice, boje - i proleće je moje!
Jedna reč: t-u-f-n-e.

Svideće vam se i ovo

36 komentara

  1. Kao što rekoh, obožavam ove šarolike postove, svaki put kad dođem do kraja rastužim se što nema još...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ja bih pisala do prekosutra.. :)

      Delete
  2. Istopila sam se, dođi da se zagrlimo:) <3

    ReplyDelete
  3. Pa ti si zaista pravi Vip. Divna nedelja, mesec! Smao tako nastavi <3

    ReplyDelete
  4. pratila na instagramu, ali ovako sa dopunskim objasnjenjima jos je sladje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, nisi prva koja to kaže, a meni neobično. :)

      Delete
  5. Vizitkartice odlicne, cestitke za clanak (zasluzeno) i slike bozanstvene. Sto rece devojka iznad mene..pratim na instagramu ali ovako je sladje. :)

    ReplyDelete
  6. Volim tvoje postove jer na jednom mestu saberes sve sareno i veselo! :D

    ReplyDelete
  7. Tufne!!! Divotica :) Sve mi je lijepo, miriše na sunce i na proljeće, volim takve ljude :)

    (čestitam od srca za ELLE :)))

    ReplyDelete
  8. Prvo - čestitam na Ellu, a drugo - ove tufnaste balerinke su predivne;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa! :* Te su mi omiljene, a one su iz prvog posta na blogu: http://maliiv.blogspot.com/2012/10/prvi-oktobar-i-prvi-post.html Skoro pa se raspadaju, nikako da ih se odreknem. :/

      Delete
  9. Rudolph <3
    Obožavam ga gledati na 24kitchen kod dragog, koji je rekao da kada se budemo selili u naš stan, da neće biti 24kitchen da unaprijed spasi brak.
    Još uvijek imam fail, da dok zapisujem receptiće brzinom munje, pokušavam slušati i pohvatati ono što ne vidim i sama se sebi nasmijem.
    Baš je divan. *-*

    Čestitke na Elle. ;)

    Kada imaš loš dan... meni upljepša dan svaki put kada upalim komp. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo, pa hvala, divno je to znati, posebno ono za wallpapere! :*

      Delete
  10. vidi se da si uzivala, onako hedonisticki!samo tako nastavi, sve sa bojama i tufnicama:)
    i daa,ban na GSP!Podrzavam!;)ja sam jedva cekala april za beskonacne setnje, sve do novembra gsp zaobilazim, samo ako se mora!:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tako jeeee! Šetnja, dok se đon ne istroši! :*

      Delete
  11. Sto se mene tice, kada imam los dan, jedan tvoj post procitam :)
    Cestitke za clanak u ELLE casopisu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo, pa hvala, to je divno! Drago mi je što je tako! <3

      Delete
  12. Sad ću da se izjedem što nemam gde da kupim ELLE! Čestitam draga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, hehehe, čuvam ja jedan online primerak za sve vas. ;)

      Delete
  13. Divno! Bas volim kada vidim tvoj post, obraduje me:)
    p.s. Majica/bluzica sa mackama je mrak, narocito uz Ivinu ogrlicu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, znala sam da će se TEBI dopasti. :*

      Delete
  14. AnonymousMay 12, 2013

    Iv mi te volimo! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj, pa hvala. Još kada bih znala ko ste to VI? :D :P

      Delete
  15. Kako tek sada videh ovaj post?! Kao i uvek, ulepšala si mi dan, ovaaaj, veče ovaj put. :)
    Samo sklopi okiceeee... :D
    Bravo, Ivi, bravo, bravo! Vala, za sve!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahahahahaha, koja si ti caricaaa!!! <3

      Delete
  16. happy feet make me show my teeth...if you know what i mean....wink-wink! (:

    ReplyDelete
  17. AnonymousMay 17, 2013

    Koji fotoaparat koristiš? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ''Aparat koji koristim jeste Canon EOS Rebel X Si iliti EOS 450D po nama poznatom nazivu. Objektivi su Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS, Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM, kao i Tamron AF 28-75mm F/2.8 XR Di LD Aspherical (IF).'' :)

      Delete
  18. U poslednje vreme i ja ubacujem gomilu slika. Nekao mi se otme... Ne znam...

    ReplyDelete