Wallpapers pt. 10

August 29, 2013

Čekajte da se setim kako se ovde piše. :) Sutra će biti mesec dana kako sam napravila ovu letnju pauzu i iako sam želela da se vratim blogu u septembru, večeras je nekako bilo TO veče. Sećate se da sam pomenula kako sam ove wallpapere nacrtala još prošli put sa prošlim wallp. postom, ali sam ih čuvala za septembar, odnosno, ovo kasno leto.

Dobro, danas baš i nije neko leto, više je jesen, ali nije ni bitno, jer je poenta u vraćanju u normalu, u svakodnevicu i u obaveze. Zato, ''Hajde da uzmemo neki dobar auto i odemo negde gde nikog nema daleko!'', pa barem na dan, na veče ili vikend, negde gde možemo da budemo sami. Još malo sami, pre nego što zaronimo u brzi ritam jeseni.

I jedan instant đusk uz OVU stvar koja me je opčinila još prvi put kada sam je čula. Ja - Ivana, koja ne sluša domaćicu, odlepljuje na ovo.. Valjda zbog tog šmeka 80-ih, zbog zaljubljivanja, zbog melodije koja vuče na mrdanje, uvijanje, njihanje, smeškanje i koketiranje. 

Navijamo za toplu jesen, predivnu paletu zemljanih boja, miris jabuke i cimeta, potaž od bundeve, mekane ešarpe i što više uzburkanih i zaljubljenih trenutaka! Živeo septembar! :)


 *
za download wallpapera Hajde, klik OVDE


 *
za download wallpapera Sutra, klik OVDE


Svideće vam se i ovo

24 komentara

  1. Ceo dan danas mislim na potaz od bundeve.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, sva sreća pa ih sada ima po pijacama! :*

      Delete
  2. Sjajni su! :) Skidamo! ;)

    ReplyDelete
  3. Ćale je vozio belu bubu kad smo bili klinci, istog trena bih ovu iseckala gde makazice kažu i poslala mu je. :) A pesmiceeee, ne znam koja je slađa. Tj. znam. Bebi! :D V. i ja je često sviramo i pevamo.
    Iv, divni su! Ti si naš dragulj kreativni. ♥

    ReplyDelete
  4. Predivno. Skinula sam ih i uživam :)

    ReplyDelete
  5. Ja sam jedva dočekao da ih konačno okačiš da skinem oficijelne verzije. Najbolji su do sada. <3

    ReplyDelete
  6. ja bas juce proveravala ima li novi...vec sam okacila na f....divota jedna ...love it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, hvala Marija, baš mi je drago! :)

      Delete
  7. Pošto imamo baš onakvu bubu, baš onakve boje:) , biram radio, da odvrnem Nipple i vilenim dok Iskra spava! ;)

    Welcome back :*

    ReplyDelete
  8. Pa zaista, koji skinuti? :) Dodji na EX YU party da ih jos ljudi vidi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, kasno sam videla! Hajde, čekam sledeću, pa da imam šta da kačim taman! :*

      Delete
  9. Ahhhhhh, radio....upravo saznala da se naša radio emisija koja je bila ugašena premešta na jedan super radio u gradu...tako da-drugi wallpaper postaje aktuelan :)))))

    ReplyDelete
  10. Jaoj ovo je bas lepo. Vidis da ipak imas policu:), bas mi se dopada kako si ukrasila teglice, zanima me kakva je to boja, ako je to uopste boja, Happy Color Rosso za poklopce, i posto si strucnjak za Washi trake, zanima me da li lepo, odnosno cvrsto drze kad ih zalepim, posto bih oblepila pokloce mojih tegli, ukoliko ne nadjem ovu boju?! hvala.:)Lola

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, imam i ja policu. :) Happy Color je sprej lak u boji, vidi se na nekoj slici i može se naći u bilo kojim boljim knjižarama, pa i farbarama. Rosso je oznaka za toplu crvenu boju. Pisaću već o tome.. :) Ne preporučujem lepljenje washi trake na poklopce, a Happy Color je samo brend laka, može da dođe u obzir bilo kakva lak boja. Pozdrav! :)

      Delete
  11. Volim što kad čitam post, ustvari vidim tebe u foteljici, držiš Njanju u krilu i pričaš mi o vlpejperima. Znaš da ih volim:)

    ReplyDelete