Junski kalendari

June 05, 2016

Vidim da su prošli kalendari bili potpuni hit! Čak sam ih i ja u jednom momentu imala na svim mogućim displejima i monitorima... I hvala vam na javljanju i fotkama koje ste slali i tagovali... 


Šta je za vas mesec jun? Leto ili i dalje proleće? Sladoled ili voćke? Trešnje ili jagode? Sladoled u kornetu ili na štapiću? 

Ja se javljam za sve, samo što sam alergična na jagode, pa zbog toga više volim trešnje. Ali u ovom današnjem digitalnom smoothieju blendamo sve po malo. 

Daklem, danas možete skinuti kalendare za jun u manjoj formi za npr. planer (10.5x15cm), za zid u formatu A4, kao wallpaper da obučete računar i po prvi put postujem i dodatak u vidu mesečnog planera u formatu A3! 

Svi formati su rađeni i u jednom i drugom dizajnu i možete ih skinuti u redu ispod:

za download kalendara Jun Sladoledi, klik, klik: 10.5x15 / A4 / Wallpaper / Planer
za download kalendara Jun Voćke, klik, klik: 10.5x15 / A4 / Wallpaper / Planer

Obavezno javite kako vam se sviđaju, a vaše fotke možete tagovati via FB, IG ili TW sa #maliiv ili @mali_iv. Sledeći put, kalendari stižu pre početka meseca, obećavam da neću biti zabušant kao ovaj put! :) 




Svideće vam se i ovo

6 komentara

  1. Namontirani sladoledići :-)

    ReplyDelete
  2. AnonymousJune 05, 2016

    Provela sam pre neki dan 2 sata crtajuci svoj bullet journal kalendar za jun i sad vidim ovu savrsenost i ne znam sta da radim. :((((( Divno je, sve sto radis je divno. ^^ Bas mi je drago sto u Srbiji ima ovakvih ljudi. Malo je klise - ali bas si inspiracija.~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno, puno! :) Ja sam luda za planerima, ponekad ne mogu da se odlučim koju bih pre svesku iskoristila, ili da l' da koristim digitalnu ili papirnu verziju, praznu svesku ili na linije... Joj, muke! :))

      Delete
  3. Jun je pivo u parku, rumenko za doručak rano ujutro, smucanje po Kaleniću i kad si već uveliko kupio sve što ti treba i ušuškane noći sa našim mačkovima dok kiša dobuje po simsovima i zaliva naše obe baštice... Mislim da su ovi najbolji do sada!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ''Dok dobuje kiša u ritmu tam-tama kroz noć, ja ljubavi našoj ne vidim kraj da ce doć'...'' :*

      Delete