Wallpapers pt. 15

August 02, 2016

Popila sam dve kafe i jednu Coca-Colu, pa normalno da sam uradila ovoliko wallpapera za dva sata. Da nisam videla da je pao mrak, ko zna do kad bih sedela u Photoshopu. 

Sve znate već, leto obožavam, more obožavam, more ne vidim od posla i sedenja u kancu, leto vidim samo kada krenem kući sa posla pa osetim da mi se manta u glavi od sunca i vrućine. A sve bih to menjala za jedan dan brčkanja u dubokom, plavom moru uz mojito na slamku i ''I found my love in Portofino''  u daljini... 

Zbog toga odmah stavljam vitamin sea 2 na desktop i odoh da srčem limunadu, jer sutra se rani i radi, pa ništa od mojita.

P.S. Ukoliko vam se dopadaju avgustovski wallpaperi i kalendari, slobodno ostavite koment ili tag #maliiv negde na netu, pa kad naiđem na vas, mahnuću vam! 

za download kalendara avgust, klik, klik: Sidro
za download kalendara avgust, klik, klik: Lubenica
za download wallpapera avgust, klik, klik: Aloha
za download wallpapera avgust, klik, klik: Vitamin Sea
za download wallpapera avgust, klik, klik: Vitamin Sea 2Čestitam dobitnicima Betonica Teardrop saksije iz prethodnog posta - na blogu: MILAN DJORDJEVIC i na Instagramu: @ofucanimanastirskimacak! 
Javite mi se na mail: slurporama@gmail.com kako bismo se dogovorili oko preuzimanja! :)Svideće vam se i ovo

6 komentara

 1. Sreća pa imamo više kompova i uređaja, ne mogu da se odlučim koji mi se najviše sviđa. Neizdrž do mora sada postaje ozbiljan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moraćemo neki #polovnjaci custom made da napravimo za pos'o! ;)

   Delete
 2. Meni se najvise svidja kalendar sa sidrima ☺Moram da dodam jos i da se jako veselim sto blogujes redovno, tvoji postovi su uticali na moj zivot u pozitivnom smislu. Pozdrav

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Milena, hvala ti! ♡ Hvala na praćenju i podršci, sve vidim! Jako mi je drago zbog tebe! :)

   Delete
 3. Hoću na moreeee... :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sledeće godine, ali umesto 'aljinica ima da pakuješ šlauf i komplet za igranje u pesku! ♡

   Delete