Wallpapers pt. 18

December 03, 2016

Jeste li već stavili Bubléa u plejlistu? 
A jeste li okitili jelku? Ja jesam. Jednom. A sutra ću po drugi put, jer ju je Vini jutros srušio #dontask.

Jea, novembar je prošao. Mesec koji najmanje volim. Sada mogu da se opustim i uživam u lampicama koje sa jelke alarmiraju da smo stigli na poslednji nivo 2016.

Mi po pravilu imamo nekih par rezolucija za novu godinu, ali se ne opterećujemo preterano da li ćemo ih ispuniti... Dok ne dođe decembar. A onda kao pravi kampanjci, panično prelistavamo sve to do liste za ovu godinu i gledamo šta možemo da pozavršavamo i precrtamo do 31.12.

Zbog tih lista i naravno praznične groznice nisam živa do januara. Znate ono, godina ima tri kulminacije ludila, jedna je u septembru kada bi svi nešto novo jer krenula je nova sezona, onda decembar kada bi svi sve - da se iskoriste praznici ofc i imamo januar kada bi svi sve nešto novo, da se odmah poradi na novogodišnjim rezolucijama, dabome. 

Zato, očekujte nekoliko zanimljivih postova ovog meseca, a ondak od 2017. krećemo drugačijim tempom.

I da, volim ove wallpapere. Taman se vidi kako sam izašla iz mrakače koja me je pratila u novembru i sada smo u super-happy-and-festive decembru obučenom u njegove karakteristične boje (iako mi je čitava praznična dekoracija u stanu srebrno-zlatno bela, ma videćete već...). 

Čekam da ih vidim kod vas. #maliiv 

za download wallpapera, klik, klik: Bela zima
za download kalendara decembar, klik, klik: 12
za download wallpapera, klik, klik: Plava zima
za download kalendara decembar, klik, klik: Decembar
za download wallpapera, klik, klik: Crvena zima
za download kalendara decembar, klik, klik: Prosinac




Svideće vam se i ovo

4 komentara