Wallpapers pt. 19

February 02, 2017

Ne verujem u lajf koučove kaučeve, ili barem još uvek nisam upoznala nekog koji će da me pogodi pravo u žicu, ali moram reći da verujem u onu motivacionu poruku koja se pojavi u baš pravom trenutku. 

Tako da ovomesečni wallpaperi nisu ovakvi kakvi su, slučajno.

Čini mi se da ja kasnim sa onim ludilom preispitivanja života pred 30. rođendan i da je mene ta panična histerija uhvatila tek jesenas, kada sam zapravo već uveliko napunila taj jubilej i ušla u četvrtu deceniju života. 

Iako sam do 30. rođendana bila u fazonu: ''Ma štaaa, rođendan k'o rođendan, ništa se neće promeniti, pa moja kuma je prestala da broji cifre na broju 21.'' - već dva meseca kasnije, krenula je panika šta i kako sa životom. Ovako kako ide sada, svakako nije dobro, pa hajde da nešto promenim.

I evo me, sutra mi je poslednji dan na poslu, nakon kog kreće nešto drugačiji Ivanin život. Ne bih da zvučim kao da mislim da je sutrašnji dan neki praznik, ali volim da zapišem svoje misli ovde, ne bih li imala priliku da se vratim kroz par godina na baš ovu stranicu i prisetim se nekih svojih emocija i, nadam se, dobrih odluka.

Dakle, evo zvanično da pozdravim 2017-tu na blogu i da vam poručim da slobodno možete da šaljete fotke, mailove, storije sa kalendarima/planerima/wallpaperima, da vidim kako su se uklopili i kod vas. ♡

za download kalendara klik OVDE i OVDE
za download planera klik OVDE i OVDE
za download wallpapera klik OVDE i OVDE


Svideće vam se i ovo

18 komentara

 1. Lepi su, ali pogresan link za prvi kalendar! :)

  ReplyDelete
 2. Postavljen ' ja mogu', to mi fali :-) da se nateraam na neke stvari :-)

  Od sveg srca ti želim uspeh i sreću u novoj etapi života!

  ReplyDelete
 3. Shit just got real! Malić Hrabrić! <3

  ReplyDelete
 4. Actually, you can.

  :)

  Prave nežne zimske boje. Držimo palčeve u novom poglavlju! ✊������

  ��

  ReplyDelete
 5. Ja sam baš nedavno "presvukla" desktop i to u neko tropsko lišće i karanfile, a to baš retko činim, pa ovi možda dođu na red sledeće zime. Veselje neko mi treba, bujnost, rast :) A što se tiče tvoje prve rečenice, sigurno će ti se onda svideti (ako već nisi pročitala) moj poslednji post. :)

  :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naravno da sam pročitala još onaj dan čim si okačila na TW! ♡ I baš sam pomislila na tebe dok sam kucala prvu rečenicu! :*

   Delete
 6. Kalendari su prelepi! ❤❤❤


  https://aandymm.blogspot.rs

  ReplyDelete
 7. Zasto nema ceo kalendar i planer za celu godinu da mozemo da odstampamo odmah a ne papir po papir?
  Inace stvarno preslatko i korisno, bas divno :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti! ♡ Zato što na ovaj način istražujem i pripremam teren za 2018. a i nisam krenula od januara. :)

   Delete
 8. Mnogo volim ove tvoje kalendare i wallpapere, a posebno volim što u isto vreme oslikavaju ono što trenutno prolaziš, i neke univerzalne stvari, osećanja, vrednosti. To je tako lepo i tako smirujuće, kad znaš da neke faze, emocije, događaje deliš sa drugima.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vidiš kako si to lepo razumela, baš je tako, od reči do reči! Ljubim vas drugari! :*

   Delete