Wallpapers pt. 21

April 02, 2017

Sasvim slučajno su na aprilskim wallpaperima dve evrovizijske pesme.
I sasvim slučajno sam odabrala pink wallpaper za Tajči, iako joj je haljina sa nastupa bila baš te boje. 
Potpuno namerno sam odabrala baš ove četiri numere za april i baš ove četiri boje.

Pre nekoliko dana smo bili na Lakinom koncertu u Elektropioniru. Iza vrcavog nastupa i naizgled dečijih pesmica, kriju se surovi profesionalci. Tih dva sata njihove prolećne rapsodije - stajali smo zatečeni, sa najširim osmehom na licu, igrajući i mašući glavama u neverici. Fantastičan bend kome je sve jasno, sa dvoje premagičnih ljudi koji svojim pevanjem prenose sreću u najčistijem obliku. Divni ljudi. I divna Lela, naša bosanska Helena Bonham Carter. 

Morala sam to da vam napišem, svrbe me prsti, pisala bih čitav post o koncertima, ali moram da se suzdržim i ostavim tu priču za kraj godine. Hoću u decembru jedan osvrt na ovu, kako je zovemo Matija i ja - koncertnu godinu. 

Jer pre par nedelja su me spopali neki pundravci i samo sam jedan dan pokupovala karte za sve koncerte u regionu i izvan na koje želimo da idemo već godinama. Da li je potrebno da vam objašnjavam koliko se radujemo?

I baš sam sela malopre da u planer upišem sve datume, tako da ukoliko i vi nedeljom planirate svoje naredne dane i lepe događaje, wallpaperi i kalendari stižu u pravom trenutku. I javite koji vam se Ex-Yu hit najviše sviđa! 

P.S. Hvala Tajči, Laka, Bajaga i Leb i Sol na pozajmljenim stihovima. 

za download kalendara klik OVDE i OVDE
za download planera klik OVDE i OVDE
za download wallpapera klik OVDE, OVDE, OVDE i OVDE



Svideće vam se i ovo

2 komentara

  1. Kao Jugosloven u duši, koji obožava domaće stvaralaštvo i žive boje, moram da kažem da su mi ovo možda najdraži wallpaperi do sada. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oči su ti more Jadransko? Kose su ti klasje Panonsko? :P

      Delete