Ljubavna pisma

February 13, 2013

I sve ono što ide uz njih. Kraj 14. februara u mom kalendaru stoji srce, ali mi on nije najvažniji dan, jer se mi svaki dan trudimo da nam bude dan zaljubljenih. Ali, ako postoji datum koji slavi ljubav, i mi ćemo ga proslaviti s osmehom na licu.

Jeste da volim šolje, volim cutensils, volim sve divne, male stvari koje me čine srećnom - ali nisam materijalista. Ono što je meni bitno, potiče iz jednog srca, iz pogleda, zagrljaja, poljupca i naravno reči. Lepa i značajna reč posebno dobija na važnosti ako je negde zapisana; na parčetu hartije, njegovim ili njenim rukopisom, sa mrljom od mastila, kapima parfema ili otiskom ruža. Tako napisana reč, ostaje sačuvana - zauvek.

Za dan zaljubljenih, dovoljno je da voljenoj osobi pošaljete ljubavno pismo. Ako je ona prava, ceniće svaku sitnicu, smejaće se svakom progutanom slovu usled ushićenog zapisivanja osećanja, biće joj drago da vidi srca oko svog imena i čuvaće to pismo do kraja sveta..

Evo nekoliko predloga kako možete da se poigrate na tu temu, kao i sitnice koje možete da dodate u kovertu ili kako da upakujete poklon. 



















Svideće vam se i ovo

22 komentara

  1. ajme dala si mi super ideju,hvala ti hvala ti hvala ti, moj dragi je neromantičar ali se ponekad žrtvuje za mene da to tako kažemo i osjećala sam se fenomenalno kad sam otkrila da u pretrpanom novčaniku još uvjek čuva moju malu staru porukicu iz srednje nam škole,nisam mogla vjerovati eli eto mogla bi joj znači dodati još neku sitnicu, šta kažeš? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaaa, kako je to slaaaatko! :) Istop!

      Delete
  2. Ovi pokloni i ideje su odlični. Volim pisma i razlednice. Sa povodom ili bez njeg, svejedno.

    ReplyDelete
  3. Super fore, pogotovo sa srcem koje se pretvori u kovertu, i obrnuto :)

    ReplyDelete
  4. Evo jedno od mene:
    http://www.youtube.com/watch?v=zG94KotFUm4

    ReplyDelete
  5. ohh, daaaa, volim srca! na svakojake načine!

    ReplyDelete
  6. Srculenca, love, love...

    ReplyDelete
  7. Nisam ljubitelj dana zaljubljenih ali srceta stalno crtam!<3 :)

    ReplyDelete
  8. ooooo, kako je sve slatko i srcasto i emotivno. Rekla bih "Mali Iv-asto", to je moj opis slatkih, dragih i sa ukusom i emocijom rađenih stvari...baš su Mali IV-aste :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, sjajnooo! Postala sam pojam. <3

      Delete
  9. http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQD4aO1OipLbobRu2uXgH3ry54qY2y-EfEQfSUvD5wOdGM8avce

    evo jos jedne simpaticne ideje...jos nije kasno, neophodno je samo 5 minuta...
    ljubavna pisma su najlepsa poslastica pisane reci...dok stavljas simpaticne male slicice i simbole svud po papiru kao da ukrasavas najukusniju tortu...i onda neko kome to darujes oseti slast cim vidi poslasticu, jos pre prvog zalogaja....to je tako divno..pa da!
    (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaaa, ti i tvoj doprinos mom blogu!!! <3

      Delete
  10. Volim što su ti postovi totalno timeless! Takve ideje i inspiracije koje neće "izaći iz mode". Što se mene tiče ne moraš nikad više da pišeš nove postove za Dan zaljubljenih, samo reuse-recycle :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihih, hvala draga! :* Sviđa mi se tvoja ideja skroz, jer mislim da sam u ovih par postova ''sve objasnila''. :D

      Delete