Wallpapers pt. 3

October 27, 2012

Nisam imala vremena za pisanje, ali za crtanje jesam. Pre neki dan sam razmišljala kako moje raspoloženje više ne utiče toliko bitno na moje stvaranje. Sećam se, ranije dok sam imala mnogo intezivnije promene emotivnog statusa, crtala sam u paletama koje su odražavale tonove sreće, tuge, nervoze, zaljubljenosti, sanjivosti, umora.. Dok danas sve te emocije kamufliram u nešto lepo i samo oni koji me dobro poznaju - mogu da prepoznaju moje pravo stanje svesti.

Po bojama i 'weee' komentarima - svako bi pretpostavio da sam jedno hiperaktivno i veselo stvorenje. I jesam, samo malo zabušavam par meseci unazad, jer mi se u životu dešavaju neke tužne i teške situacije koje dosta utiču na mene. Svakog jutra kada se probudim, zahvalim se na svim onim ljudima koji su me gurali i maltretirali da krenem sa pisanjem bloga, jer mi čitava ova ušuškana priča dosta pomaže da preguram dan, da se radujem malim stvarima, lepim rečima i podršci.

Zato i jesam zaljubljena, u svoje prijatelje, porodicu i vas drage ljude što čitate moje postove i radujete se zajedno sa mnom svim tim lepim sitnicama, mirisima, bojama, fotografijama i ukusima. Šaljem zagrljaj pun srca svima vama!


*
za download wallpapera Polka Heart, klik OVDE


*
za download wallpapera Heart, klik OVDE


Svideće vam se i ovo

5 komentara

  1. Uvek treba imati nesto sto te vuce i motivise da ides napred s osmehom :) Super je wallpaper, ali otkad sam otkrila tvoj blog, ne skidam onaj s koncima na kom pise - sreca je u malim stvarima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, pa nisam imala vremena, a i dovoljno sunca da pravim wallp. sa fotografijom, ali imam neke silne ideje - koje ću možda realizovati već sutra! :))

      Delete
  2. I ja sam pocela da pisem blog u nekim bzvz vremenima... Ali posle se sve nekako namestilo... Volim da mislim da sam tralalalisanjem na blogu prizvala lepe stvari! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurna sam da je tako, ja verujem u privlačenje pozitivnih okolnosti, pozitivnim razmišljanjem. Pa šta misliš, odakle J. M. Barrie-u ona ideja o 'Happy Thoughts'? :D Meni ovo pisanje mnogo pomaže. Pisala sam dnevnike od 1994. do 2009. i samo sam odjednom stala. Sada sam se vratila i to na velika vrata, samo što ovo nije dnevnik, već zabeleška svega što me interesuje i pokreće, i da sam znala da će mi blog doneti ovoliko sreće i upoznavanje sa divnim ljudima - krenula bih s' čitavom idejom mnoooogo ranije! <3

      Delete
  3. Joooj <3 Kakav divan natpis. I wallpaperi naravno, to se podrazumeva :)I meni je blog doneo bas puno lepih osecanja, kreativnosti, upoznavanja sebe.. I osecam da to uzbudjenje svakim danom sve vise raste...

    ReplyDelete