Weekend off!

October 12, 2012

Slavila bih ja petak onako kako mu dolikuje, ali za mene nema petak je veče, sedam u meče! :/ Kuća, pos'o - pos'o, kuća ili u mom slučaju krevet, računar - računar, krevet. M nije tu večeras, te to najavljuje zaglavljivanje sa Photoshop-om do kasno u noć. Imam taj neki sajt da radim i puca me inspiracija, al' ne u pravcu koji su klijenti zamislili.. Biće teško popodne, vidim ja - ima da se sluša neki talme! \m/

Ali, tu su pauze i u tim trenucima sam rešila da uradim skicu za jednu ilustraciju koju planiram već neko vreme. Ne smem da odajem detalje, ali kada bude gotova - ide u ram! I naravno, postujem je ovde, kao i proces nastajanja.


Pored te ilustracije i poveće To Do liste, mislila sam da se konačno angažujem oko arts and crafts momenta, jer toliko predmeta čeka svoj redizajn. Sve imam što mi je potrebno; tuba akrilika kol'ko duša ište, hartija, lakova, dugmića, konca i traka - jedino što mi fali jeste malo više slobodnog vremena! 

Zato sam rešila: nemam day off, ali uzimam weekend off po pitanju posla i bloga! Idem da uživam, stvaram i da se posvetim ovoj dvojici mojih muškaraca. Ciao!



Svideće vam se i ovo

3 komentara

  1. Rekviziti obećavaju, razigraj se ovog vikenda.
    Pozdrav :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! I ti uživaj u svom blogovanju, a i sutra na marketu! ;))

      Delete