Summer edition: plejliste

June 25, 2013

Nisam pravila plejliste od januara, a u pripremi su već neko vreme, čak sam ih i najavljivala pre par nedelja. I evo, gotove su. Podeljene u dve grupe; one nežnije i one za đuskanje - obe posvećene letu. 

Dok sedim i radim, volim da pustim random liste sa 8tracks i ''učim'' o novim bendovima. Tako sam naišla na nekolicinu odličnih izvođača koji su me svojim neobičnim aranžmanima oduševili i naterali da njihova imena zapišem na listu ''za istražiti''. Kada se nakupila jedna dobra gomila kreativnih imena za žurku, upoznala sam ih sa svojim dobro poznatim drugarima (uglavnom novim izdanjima godine 2012. i 2013.) i udružila na projektima ''Summer 2013.''.. Uživajte! 






Svideće vam se i ovo

10 komentara

  1. joooj da znaš kako me samo divno vozi ova prva lista...kao talasi da me miluju....setno i pomalo lenjo i slatko.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi drago, da znaš samo! ;) Samo ti slušaj, možda te inspiriše na novi post! :*

      Delete
  2. Stavljene u queue, samo da završi ova trenutna, jedva čekam!

    ReplyDelete
  3. AnonymousJune 25, 2013

    Slusamo se. <3

    ReplyDelete
  4. u istom smo raspolozenju :)

    ReplyDelete
  5. iv, mnogo ti hvala sto delis ovo i sa nama mucenicima sto od obaveza i ucenja ne mozemo da se saberemo a voleli bi da cujemo i nesto novo, a dobro. super je i sto si one ranije plejliste (black, gray, white) dala da se skinu u celosti. imamo slican ukus. ili ti imas super ukus, a mnogi se tu opravdano pronadju (hehe, ne mogu da odlucim jos sta je od ova dva). takodje bih da se zahvalim na onim duzim tekstovima sto povremeno naidju na blogu (videla sam na fb strani da je oko toga bila neka prblematika), meni licno prija da ih citam i kad skrolujem stranu, pa vidim da nije kraj, da ima jos... ih! pozdravljam te (i muza i macu) i zelim radosno leto, nove, egzoticne cajeve, jos sarenih solja... i more, i more. :) keep up the good work.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Andrea i jako mi je drago kada znam da vam se sviđaju i liste i postovi. Ja takođe imam sličan problem, nekada nemam vremena za istraživanje, pa tako krenem po listama i preslušavam sve i svašta. Onda sam rešila da uzmem i da na papit beležim sve pesme koje mi se dopadnu na prvo slušanje i tako su i nastale ove dve liste. Evo, pravim i treću. :) Hvala ti još jednom i na lepim željama! :*

      Delete